Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

The Flamingo Kid – hellekesä

The Flamingo Kid 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: Jupiter-ScanboxKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Köyhä poi­ka ete­nee ural­laan rik­kai­den biit­sik­lu­bil­la vuo­den 1963 New Yor­kis­sa.

Köyhä poi­ka (Matt Dil­lon) ete­nee ural­laan rik­kai­den biit­sik­lu­bil­la vuo­den 1963 New Yor­kis­sa.
I­hail­tu omis­ta­ja (Ric­hard Cren­na) me­nettää po­jan kun­nioi­tuk­sen kes­ken ke­hi­tys­ker­to­muk­sen. Hyvä tuo­tan­to ja upea soundt­rack, jon­ka mu­siik­ki soi ai­koi­naan pal­jon­kin.

Kuva, ääni & ekstrat

Panavision-kuvasta on otettu puolet pois. Kuva kuin tv-lähetyksessä, mutta menettelee juuri ja juuri. Ääniraita on vaisu mono, mutta Barrett Strongin ”Money” soi tehokkaasti. Huomaa John Turturro pikkuroolissa. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy