Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

97 Minutes

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2023Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTSHDM7.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165867521

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ter­ro­ris­tit kaap­paa­vat len­non Lon­toos­ta New Yor­kiin.

Ter­ro­ris­tit kaap­paa­vat len­non Lon­toos­ta New Yor­kiin. Pei­te­tehtävässä ole­va in­ter­pol-je­pa­ri (Jo­nat­han Rhys Meyers) yrittää pur­kaa ti­lan­teen ko­neen sisältäpäin ja NSA:n pamp­pu (A­lec Bal­dwin) ul­koapäin.
Me­kaa­ni­ses­ti toik­ka­roi­van jännä­rin ta­pah­tu­mis­sa ei tun­nu ole­van jär­keä tai mer­ki­tystä. Ter­ro­ris­tit ja mat­kus­ta­jat, kuo­le­vat ja eloonjää­neet pal­loi­le­vat ko­nees­sa kuin kuu­lat flip­pe­rissä tai elävät kuol­leet zom­bie-ta­ri­nas­sa. Juon­ta tässä ei ole, mut­ta päämärättö­miä ta­pah­tu­mia ja mer­ki­tyk­setöntä dia­lo­gia siitä­kin edestä.
Suo­ma­lai­sit­tain elo­ku­van te­kee mie­len­kiin­toi­sek­si sen oh­jaa­ja Ti­mo Vuo­ren­so­la. Vuo­ren­so­la on tut­tu opis­ke­li­ja­voi­min luo­duis­ta Star Wreck -e­lo­ku­vis­ta, jois­ta hän on oh­jan­nut useam­man. Tämän brit­ti­tuo­tan­toa ole­van, mut­ta lä­peensä ame­rik­ka­lai­sel­ta mais­tu­van jännä­rin oh­jaa­mi­nen on luon­nol­li­ses­ti ka­deh­dit­ta­va saa­vu­tus, mut­ta se kal­pe­nee ruo­hon­juu­rel­ta pon­nis­ta­nei­den Star Wrec­kien rin­nal­la. Tämä elo­ku­va kuu­lui­si kuu­si jal­kaa ruo­hon­juu­ri­ta­son al­le.

Kuva

Pehmeä kuva on jatkuvasti hieman ohi fokuksesta ja väritoisto jää äkkipikaiseksi, mutta anti on ainakin keston yli tasaista. Miljöö koneen sisällä on suppea ja valaistu kynttilöillä.

Ääni

Alati yrmistelevä ääniraita pyristelee eroon videomaisista juuristaan, ja myös onnistuu tässä asiallisesti.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
03/10/2023

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy