Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Hard Times

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1975Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: Columbia TriStarKuva:
2.33/1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

C­har­les Bron­so­nin vah­vin roo­li Huu­li­harp­pu­kos­ta­jan jäl­keen.

C­har­les Bron­so­nin vah­vin roo­li Huu­li­harp­pu­kos­ta­jan jäl­keen. Pu­la-a­jan nyrk­kei­lyä New Or­lean­sis­sa il­man hans­ko­ja.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva letterboxatuksi. Iskut läsähtävät ilman kuutta kanavaakin aivan tehokkaasti. Saattaa olla leikattu, koska eräät opukset sanovat tämän kestävän pari minuuttia pitempään. Traileri. Nelisivuinen triviavihko. R1-levy. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy