Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Purge: Anarchy

Purge 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083009052

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jat­ko-o­sa ker­too ta­ri­nan toi­ses­ta puh­dis­tus­ten yöstä, jon­ka ku­lues­sa uu­si, sat­tu­man kaut­ta yh­teen hit­sau­tu­nut po­ruk­ka vael­taa lä­pi tap­po­ral­liin hu­rah­ta­neen kau­pun­gin.

Jat­ko-o­sa ker­too ta­ri­nan toi­ses­ta puh­dis­tus­ten yöstä, jon­ka ku­lues­sa uu­si, sat­tu­man kaut­ta yh­teen hit­sau­tu­nut po­ruk­ka vael­taa lä­pi tap­po­ral­liin hu­rah­ta­neen kau­pun­gin. Ar­jen kans­sa kamp­pail­leet äi­ti ja tytär, eroa har­kit­se­va pa­ris­kun­ta ja muu­ta­man Tuo­ma­ri-sar­ja­ku­van lii­kaa lu­ke­nut kos­ton en­ke­li yrittävät sel­vitä yh­dessä yöstä.
E­del­li­so­san ta­voin ta­ri­nan kon­sep­ti on kai­kes­sa kie­rou­des­saan hyvää kau­raa in­ho­fu­tu­ris­ti­sel­le jännä­ril­le. Vii­me ker­ral­la mil­tei ta­sa-ar­von työvä­li­neenä esi­tet­ty yh­den yön free for all -mur­ha­ta­pah­tu­ma ve­detään tässä, jos mah­dol­lis­ta, vielä gro­tes­kem­mil­le lin­joil­le kai­ve­le­mal­la rik­kai­den ja köy­hien vas­tak­kai­sia ase­tel­mia yön hu­veis­sa. Sc­hwar­zen­neg­ge­rin Run­ning Man tai Van Dam­men Hard Tar­get eivät ole tästä enää kau­ka­na. Hyvä, pik­ku­toi­min­tajännä­ri.

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävä kuva näyttää pehmeltä vain tarkoituksella ja jälki on väritoistoa myöten miellyttävän ilmeikästä. Ääniraita pitää otteen tiukan realistisena, ja niin rymistely kuin vähäeleinen musiikkiraitakin toimivat hyvin. Ekstroissa poistettuja kohtauksia (8 min.) ja making of -kooste (8 min.). (IJ)
10/12/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy