Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Big Sick

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2017Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5706169000671

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

S­tan­du­pin ja sa­tu­mai­sen ar­kis­ten ti­lan­tei­den va­raan ra­ken­tu­va ro­mant­ti­nen ko­me­dia pa­kis­ta­ni­lais­syn­tyi­sestä koo­mi­kos­ta, jo­ka saa lisää vir­taa set­tiinsä ta­vat­tuaan val­koi­sen tytön — vas­toin per­heen odo­tuk­sia jär­jes­te­tystä avio­lii­tos­ta.

S­tan­du­pin ja sa­tu­mai­sen ar­kis­ten ti­lan­tei­den va­raan ra­ken­tu­va ro­mant­ti­nen ko­me­dia pa­kis­ta­ni­lais­syn­tyi­sestä koo­mi­kos­ta (Ku­mail Nan­jia­ni), jo­ka saa lisää vir­taa set­tiinsä ta­vat­tuaan val­koi­sen tytön (Zoe Ka­zan) — vas­toin per­heen odo­tuk­sia jär­jes­te­tystä avio­lii­tos­ta.
C­hi­ca­goon si­joit­tu­va ta­ri­na ta­pai­lee tuo­reen kolk­koa otet­ta, jo­ka pitää let­kau­tuk­set ra­pei­na ja sekä draa­man että suu­ret tun­teet suun­taa-an­ta­vi­na. Viih­dyttävä tai­pa­le ei nou­se täy­si­pai­noi­sek­si elo­ku­vak­si, mut­ta tuo­reen no­vel­li­mai­se­na pa­la­na elämää ky­se on lo­pul­ta var­sin ve­toa­vas­ta epi­so­dis­ta. Elo­ku­va pe­rus­tuu löyhäs­ti pääo­san Ku­mail Nan­jia­nin ja kä­si­kir­joit­ta­ja Emi­ly V. Gor­do­nin omaan ta­ri­naan.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva toistaa miljöönsä elävästi ja hahmonsa ilman studiomaisen keinotekoisia sävyjä. Hyvä, rauhallinen ääniraita yltää samalle luonnollisuuden tasolle. Runsaissa ekstroissa mm. poistettuja kohtauksia, paneelikeskustelu SXSW2017-konferenssista, making of, kooste tositarinasta ja kooste kiertueelta. (IJ)
12/02/2018

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy