Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

St. Elmo’s Fire

Treffit Elmossa 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1985Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 93108EAN: 5051162265672

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Viih­dyttävän ren­to, jos­kin pah­vi­sen yk­sin­ker­tai­nen draa­ma seit­semän nuo­ren elämästä yh­teis­ten kou­lu­vuo­sien ja uu­den elämän sa­ras­teen tait­tees­sa.

Viih­dyttävän ren­to, jos­kin pah­vi­sen yk­sin­ker­tai­nen draa­ma seit­semän nuo­ren (mm. Emi­lio Es­te­vez, Rob Lowe, De­mi Moo­re ja Judd Nel­son) elämästä yh­teis­ten kou­lu­vuo­sien ja uu­den elämän sa­ras­teen tait­tees­sa. Mo­nil­la ryhmästä on selvät sä­ve­let tu­le­vai­suu­ten­sa suh­teen: yk­si ha­luaa kir­jai­li­jak­si, toi­nen po­lii­ti­kok­si, kol­mas ha­luaa pe­rus­taa per­heen, kun taas neljän­nellä sel­lai­nen jo on. Hol­lywoo­din le­gen­daa­ri­set in­to­hi­mot – ra­ha, rak­kaus, sek­si ja huu­meet – oh­jaa­vat ka­ve­ruk­sia et­simään vas­taus­ta klas­si­seen ky­sy­myk­seen elämän mer­ki­tyk­sestä.

Kuva, ääni & ekstrat

Aikoinaan DVD-versio erottui edukseen massasta, mutta nyt HD-versio yltää vain mukiinmenevään keskikastiin. Rakeinen ja useampaan otteeseen huomattavan pehmeä kuva ylittää toki DVD-tason, mutta rimaa hipoen. Ääniraita toistaa dialogin aavistuksen utuisesti, mutta kasarimusiikki välittyy asiallisen iskevästi. Aiempaa runsaammissa ekstroissa hyvä ohjaajan kommenttiraita, alkuperäinen mainoshenkinen making of (9 min.), poistettuja kohtauksia (16 min.), ohjaajan muisteluita elokuvasta (14 min.) ja John Parrin "Man in Motion" -musiikkivideo. (IJ)
17/07/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy