Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Bill & Ted – paluu menneisyyteen

Bill & Ted’s Excellent Adventure 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tur­han pla­jon köyhän mi­hen Pa­luu men­nei­syy­teen, mut­ta ar­vo on an­net­ta­va sil­le, että en­simmäi­nen du­de-e­lo­ku­va pys­tyy päi­hittämään lu­ke­mat­to­mat seu­raa­jan­sa.

Tur­han pla­jon köyhän mi­hen Pa­luu men­nei­syy­teen, mut­ta ar­vo on an­net­ta­va sil­le, että en­simmäi­nen du­de-e­lo­ku­va pys­tyy päi­hittämään lu­ke­mat­to­mat seu­raa­jan­sa. Nuo­ri Kea­nu Ree­ves ja Alex Win­ter ovat Bill ja Ted, jot­ka pää­sevät hyö­dyntämään ai­ka­mat­kai­lua his­to­rian esi­telmäänsä var­ten. Me­no on epä­ta­sais­ta, mut­ta ai­ka haus­kaa vä­lillä ja vil­pitöntä.

Kuva, ääni & ekstrat

Katsottava, hieman lattea kuva. Selkeä ääniraita, mutta suunnatut efektit ja alhaisin basso ovat harvoin käytössä. Ekstroissa traileri ja kuvagalleria.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy