Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Frankenweenie

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2012Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: DisneyKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 8717418373726  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tim Bur­to­nin tuo­rein ani­maa­tiop­ro­jek­ti voi tun­tua ru­tii­ni­no­mai­sel­ta, mut­ta ai­na­kin kau­huk­las­si­koi­den ystävät tästä pitä­nevät.

Tim Bur­to­nin tuo­rein ani­maa­tiop­ro­jek­ti voi tun­tua ru­tii­ni­no­mai­sel­ta, mut­ta ai­na­kin kau­huk­las­si­koi­den ystävät tästä pitä­nevät. Jo maail­man tyl­sinpään Litt­le Hol­land -pik­ku­kau­pun­kiin saa­pu­va luon­non­tie­tei­den opet­ta­ja an­taa vih­jeen mitä tu­le­man pitää. Mies on kuin il­met­tu Vin­cent Pri­ce. Hän saa syrjään­vetäy­tyvän ko­din pik­ku tie­de­mie­hen Vic­tor Fran­kens­tei­nin in­nos­tu­maan sähkö­tek­nii­kas­ta. Kun lem­mik­ki­koi­ra kuo­lee, al­kaa juo­ni ku­roa haus­kaa ver­sio­ta Pro­met­heus-ta­rus­ta ja yh­teisön huo­nos­ta eri­lai­suu­den­sie­to­ky­vystä eli toi­sin sa­noen Ma­ry Shel­leyn Fran­kens­tei­nis­ta.
Lo­pul­ta ko­ko ta­ri­na jää pas­tis­sin as­teel­le. Viih­dy­ty­sar­vo on kui­ten­kin jon­kin­moi­nen. Lisä­maus­tei­ta saa­daan ir­vai­le­mal­la ja­pa­ni­lai­sil­le hir­viöe­lo­ku­vil­le ja kun­nioit­ta­mal­la Ray Har­ry­hau­se­nin pe­rintöä.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. Ekstroissa lyhytfilmi Captain Sparky vs. The Flying Saucers, 28 min. dokumentit, 30 min. lyhytelokuva ja musiikkivideo. (PS)
17/05/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy