Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mulan/Mulan 2

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998-2004Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.66/1.7
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 100967EAN: 7393834475308

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mu­la­nin kah­den le­vyn eri­kois­pai­nos on pan­tu sa­maan kol­men le­vyn kan­sioon kak­ko­so­san kans­sa, jos­sa mon­go­lit uh­kaa­vat Kii­naa.

Mu­la­nin kah­den le­vyn eri­kois­pai­nos on pan­tu sa­maan kol­men le­vyn kan­sioon kak­ko­so­san kans­sa, jos­sa mon­go­lit uh­kaa­vat Kii­naa. Mu­lan ei pidä tehtävästä, jon­ka kei­sa­ri an­taa hä­nel­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Ensimmäinen osa pursuaa ekstroja: 25 min. poistettuja kohtauksia, laula mukana, 7 musiikkivideota, kommenttiraita, kaikkiaan 69 min. dokumentteja pieninä palasina ja kolme kuvagalleriaa. Mulan 2:n ekstrat ovat vaatimattomammat: neljä poistettua kohtausta (12min.), peli ja 7 min. tietoiskuja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy