Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Boys Next Door

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1986Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: Kuva:
Anamorfinen 1.76
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kar­kea, ve­ri­sen vä­ki­val­tai­nen ku­vaus kah­des­ta tei­ni­po­jas­ta, jot­ka ah­dis­tus ajaa het­ken mie­li­joh­tees­ta ää­rimmäi­siin te­koi­hin.

Kar­kea, ve­ri­sen vä­ki­val­tai­nen ku­vaus kah­des­ta tei­ni­po­jas­ta, jot­ka ah­dis­tus ajaa het­ken mie­li­joh­tees­ta ää­rimmäi­siin te­koi­hin. Kaik­ki ku­vi­tel­ta­vis­sa ole­vat ta­hot saa­vat tu­ta rai­vos­ta, ai­na maa­han­muut­ta­jis­ta ja van­huk­sis­ta ho­moi­hin ja puu­de­lei­hin.
Ei eri­tyi­sen mu­ka­vaa kat­sot­ta­vaa, mut­ta toi­saal­ta erot­tuu röyh­keäs­ti mas­sas­ta ja vaa­tii huo­mio­ta. Ame­ri­can His­to­ry X:n ta­voin elo­ku­va, jo­ta ei välttämättä ha­luai­si kat­soa, mut­ta jäl­kikä­teen aja­tuk­siaan ker­ra­tes­saan osaa jo ar­vos­taa sen tar­joa­maa eri­lais­ta näkö­kul­maa.

Kuva, ääni & ekstrat

Haalea ja rosoinen, mutta muutoin suhteellisen virheetön kuva. Musiikkiraita toimii hyvin leffan loppupuolella, mutta ääniraita on muutoin vaisu. Ekstroissa traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy