Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Astronaut’s Wife

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: New Line CinemaKuva:
Anamorfinen 1.76
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (New Line Cinema) ellei toisin mainita.

Elokuva

Oh­jaa­jan oma kä­si­kir­joi­tus.

Oh­jaa­jan oma kä­si­kir­joi­tus. Odo­tuk­set eivät to­teu­tu­neet. Suu­rin syn­ti on se, että elo­ku­va lai­naa niin pal­jon.
Ro­se­ma­ry´s Ba­byn ja Alie­nin tee­ma siir­ret­tynä sci­fiin, jo­ka to­sin ta­pah­tuu tur­val­li­ses­ti maan päällä. Uut­ta on ruu­mii­seen tun­keu­tu­jan kei­no käyttää ra­dioaal­to­ja hyväk­seen.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen anamorfinen kuvan laatu. Myös ääniraita loistaa. Ekstroissa traileri ja kahdeksan filmografiaa. DVD-ROM-osiossa pääsy webbisivuille ja käsikirjoituksen lukumahdollisuus elokuvaa katsottaessa. Kässärin voi myös printata. Bonuksena pääsy Lord of the Rings -webbisivuille. R1-levy. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Rand Ravich
Pääosissa: Johnny Depp
Tarina: Rand Ravich
Kuvaus: Allen Daviau
Musiikki: George S. Clinton

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy