Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Get Out

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2016Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083132651

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Kuvat

Elokuva

Ar­vaa ku­ka tu­lee päiväl­li­sel­le -e­lo­ku­van ke­vyt­mie­li­nen kau­hu­ver­sio ha­luaa nau­rat­taa enemmän kuin säi­ky­tellä, mut­ta esittää sil­ti ky­sy­myk­sen sel­viääkö ku­kaan anop­pi­lan reis­sus­ta hen­gissä?

Ar­vaa ku­ka tu­lee päiväl­li­sel­le -e­lo­ku­van ke­vyt­mie­li­nen kau­hu­ver­sio ha­luaa nau­rat­taa enemmän kuin säi­ky­tellä, mut­ta esittää sil­ti ky­sy­myk­sen sel­viääkö ku­kaan anop­pi­lan reis­sus­ta hen­gissä?
Mus­tan ko­me­dian suun­taan tai­pu­va elo­ku­va heittää kat­ti­laan ro­tu­ra­jat ylittävän nuo­ren­pa­rin, tytön ek­sent­ri­set van­hem­mat, eu­fo­ri­sen epäi­lyttävän pal­ve­lusväen, se­mi-ra­sis­ti­sen ki­lah­ta­neen su­vun, ri­pauk­sen men­neitä trau­mo­ja ja mur­ha­mys­tee­riltä mais­tu­van kuo­sin anop­pi­las­sa vie­te­tyn vii­kon­lo­pun muo­dos­sa. Kei­tos on tuo­re ja kou­kut­ta­va yli bud­jet­ti­luo­kan.

Kuva & ääni

Väritoisto yltää HDR-nimikkeen arvoiseksi ja myös erottelukyky on hyvin kohdallaan vaikkei antia erehdy luulemaan aidoksi 4K:ksi. Väitetysti 3.4K:na kuvattu elokuva on masteroitu 2K:na, joten tästä ei myöskään ole kyse. Kynttilän valossa illallispöydässä kuvatut otokset näyttävät osin perin pulverimaisilta, mutta päivän valossa kuvatut otokset ovat puolestaan voittopuolisesti erinomaisia. Rauhallinen ääniraita soi puhtaasti.

Ekstrat

4K-levyn ekstroissa ohjaaja/käsikirjoittajan kommenttiraita ja erillisen HD-version lisukkeina poistettuja kohtauksia, tekijöiden kyselytunti ja kooste. (IJ)
31/10/2017

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy