Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

The Ottoman Lieutenant

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083131968

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pe­rio­did­raa­ma vah­va­tah­toi­ses­ta ame­rik­ka­lais­nai­ses­ta, jo­ka mat­kaa en­simmäi­sen maail­man­so­dan al­la Turk­kiin viemään lää­ke­tar­vik­kei­ta syrjäi­seen sai­raa­laan.

Pe­rio­did­raa­ma vah­va­tah­toi­ses­ta ame­rik­ka­lais­nai­ses­ta, jo­ka mat­kaa en­simmäi­sen maail­man­so­dan al­la Turk­kiin viemään lää­ke­tar­vik­kei­ta syrjäi­seen sai­raa­laan. Lä­hes­tyvä so­ta aset­taa omat on­gel­man­sa ja fi­lo­so­fi­set koi­tok­sen­sa, mut­ta it­se jän­ni­tys ra­ken­tuu lo­pul­ta sen va­raan kum­man kil­pa­ko­si­jan — ame­rik­ka­lai­sen lääkä­rin vai turk­ki­lai­sen up­see­rin — huo­mio­no­soi­tuk­set ovat enemmän ter­ve­tul­lei­ta.
Us­kot­ta­vas­ti la­vas­tet­tu ja miljööltään ava­ra seik­kai­lue­lo­ku­va kär­sii uni­sen va­nut­tu­nees­ta ot­tees­ta, jo­ka ei löydä dra­ma­tiik­kaa edes Sir Ben Kings­leyn läsnäol­les­sa. Elo­ku­van mo­raa­li­set ky­sy­myk­set, niitä va­ro­vas­ti avaa­vat fi­lo­so­fi­set vuo­ro­pu­he­lut sekä kai­ken ver­hoa­va näyttävä pe­rio­di­to­teu­tus kaik­ki toi­mi­vat teo­rias­sa, mut­ta ko­ko­nai­suus jää kei­no­te­koi­sek­si ja köm­pe­lek­si. Lo­pul­ta suu­rin jän­ni­tettävä seik­ka on kum­mal­le puo­lel­le Pearl Har­bo­rin kol­miod­raa­ma/yh­teis­huol­ta­juus-ja­koa Josh Hart­nett tällä ker­taa ti­pah­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Näyttävä kuva ja puolivillaisesti luonnehdittu, mutta teknisesti tasokas ääniraita. Ekstraton. (IJ)
27/10/2017

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy