Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

High Fidelity

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: TouchstoneKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Al­kaa Ro­ky Erick­so­nil­la ja 13th Floor Ele­va­tor­sil­la.

Al­kaa Ro­ky Erick­so­nil­la ja 13th Floor Ele­va­tor­sil­la. Kaik­kien pop­kir­joit­ta­ji­na ja tis­ki­juk­ki­na aloit­ta­nei­den kes­ki-ikäis­ty­vien pop­pa­rien lem­pie­lo­ku­va. Mu­siik­ki ja nai­set, mitäpä sii­hen enää mah­tui­si.
Nick Horn­byn kir­jan Lon­too vaih­tui jenk­kei­hin, mikä ei juu­ri me­noa hait­taa. John Cu­sac­kin par­hai­ta roo­le­ja. Ca­meo­na Cat­he­ri­ne Ze­ta-Jo­nes.

Kuva, ääni & ekstrat

Moitteeton kuva. Ääniraita on elävä. Yhdeksän poistettua kohtausta. Traileri, Cusackin ja kumppanien haastatteluja. R1-levy. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy