Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Scream 4

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 260363EAN: 5706130584285

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Kuvat

Neve Campbell ja kakkuveitsi - vain haamunaaman marenkinaamio puuttuu
Neve Campbell ja kakkuveitsi - vain haamunaaman marenkinaamio puuttuu
David Arquette ja Courtney Cox jäljittävät syyllistä yhdessä ja erikseen
David Arquette ja Courtney Cox jäljittävät syyllistä yhdessä ja erikseen
Tadaa!
Tadaa!
Emma Roberts
Emma Roberts
Anna Paguin ja Kristen Bell katsomassa leffaa leffassa leffan sisällä
Anna Paguin ja Kristen Bell katsomassa leffaa leffassa leffan sisällä

Elokuva

Sid­ney pa­laa ko­ti­kau­pun­kiin­sa kir­jan­jul­kis­tus­ti­lai­suu­teen mur­hien muis­to­juh­lan päivänä, eikä kak­ku­veistä tar­vit­se kauaa odo­tel­la.

Sid­ney (Ne­ve Camp­bell) pa­laa ko­ti­kau­pun­kiin­sa kir­jan­jul­kis­tus­ti­lai­suu­teen mur­hien muis­to­juh­lan päivänä, eikä kak­ku­veistä tar­vit­se kauaa odo­tel­la. Puuk­ko hei­luu ja ve­ri lentää jo en­nen kuin elo­ku­va edes eh­tii käyn­nis­tyä, mut­ta ote on yllättävän tuo­re ja let­keä.
Ta­va­ra­merk­kiyh­dis­telmä kau­hua, ko­me­diaa ja me­ta­ta­son lef­fak­li­se­vii­sas­te­lua toi­mii eri­no­mai­ses­ti ja läppä­kin lentää kii­tettäväs­ti. Kie­li on tiu­kas­ti pos­kes­sa tot­ta­kai, mut­ta po­ke­ri­naa­ma pitää ja ta­ri­na­kin säi­lyttää kuin ih­meen kau­pal­la mie­lek­kyy­tensä kai­ken hoo­poi­lun lä­pi. Kun vielä lop­pu­pal­jas­tus­kin toi­mii näppäräs­ti on pak­ko hel­tyä ja myöntää elo­ku­val­le gen­ressään neljä täh­teä.

Kuva, ääni & ekstrat

Puuteroitu, hieman pehmeä ja toisalta paikoin myös havaittavan rosoinen kuva näyttää päivänvalossa hyvältä, mutta yökohtaukset näyttävät kuin drivethru-teatterissa kankaalle heitetyltä. Ääniraita sukeltaa jännän paikan tullen hyvin alataajuuksille ja lisää dialogin taustalle liki taukoamattoman ambienttimusiikiraidan. Ekstraton kuten DVD-versiokin, joten BD:n ainoaksi kiistattomomaksi valtiksi jää häviötön DTS-HD Master Audio -ääniraita. (IJ)
06/10/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy