Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Defenders - 1. kausi

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2010Kesto: 749 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112718732

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kaa­van mu­kai­nen oi­keus­sa­li­ko­me­dia las­ve­ga­si­lai­sis­ta puo­lus­tu­sa­sia­na­ja­jis­ta, jot­ka tur­vau­tu­vat mo­nen­moi­seen kep­pos­te­luun saa­dak­seen asiak­kaan­sa va­paik­si.

Kaa­van mu­kai­nen oi­keus­sa­li­ko­me­dia las­ve­ga­si­lai­sis­ta puo­lus­tu­sa­sia­na­ja­jis­ta (Ja­mes Be­lus­hi ja Jer­ry O'­Con­nell), jot­ka tur­vau­tu­vat mo­nen­moi­seen kep­pos­te­luun saa­dak­seen asiak­kaan­sa va­paik­si. Ja­mes Be­lus­hi on oma sup­lii­kin vel­mu it­sensä ja ta­ri­nat edus­ta­vat kel­vol­lis­ta la­kid­raa­maa, mut­ta mitään uut­ta tai oma­peräistä ei ole tar­jol­la. Ame­rik­ka­lai­sel­la CBS-ka­na­val­la alun­pe­rin näh­ty sar­ja jäi­kin hyvästä syystä vain yh­den kau­den mit­tai­sek­si ko­kei­luk­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva jää hitusen pehmeäksi, ja myös lievä värivuoto pistää silmään kauden aikana. Siistin ongelmaton ääniraita päästää Frank Sinatra Juniorin ääneen kahteen kertaan, mutta muutoin anti on hyvin rajoittunutta dialogiin. Ekstroissa poistettuja kohtauksia, mokia, mainoksia ja kolme koostetta. Takakannessa mainittuja piloottijakson kommenttiraitoja levyltä ei löydy. (IJ)
09/03/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy