Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Children of the Dust

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 177 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 202953EAN: 6416548912318

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tätä ar­vio­ta ei tar­vit­se ot­taa ai­van va­ka­vas­ti, mut­ta tus­kin se ko­vin vi­kaan me­nee.

Tätä ar­vio­ta ei tar­vit­se ot­taa ai­van va­ka­vas­ti, mut­ta tus­kin se ko­vin vi­kaan me­nee. Le­vyn kan­si luo vä­littömäs­ti miel­leyh­tymän: Sid­ney Poi­tier on näy­tel­lyt 1960-lu­vun spa­get­tiwes­ter­nissä. Ky­seessä on kui­ten­kin 1990-lu­ku­lai­nen tv-mi­ni­sar­ja, jos­sa adop­toi­tu in­tiaa­ni­poi­ka ei saa val­kois­ta tytärtä omak­seen. Eli Oka­lin­nut on vään­net­ty wes­ter­nik­si, jon­ka tee­ma­na on ra­sis­mi.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason tv-kuva ja –ääni. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy