Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Aurinkomyrsky

Solstorm 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 206906EAN: 6415750013202

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ruot­sa­lai­sia luul­ta­vas­ti kau­his­tut­taa tie­toi­suus us­kon­nol­li­sen ve­ren kuo­hun­nas­ta kylmässä Poh­jo­las­sa.

Ruot­sa­lai­sia luul­ta­vas­ti kau­his­tut­taa tie­toi­suus us­kon­nol­li­sen ve­ren kuo­hun­nas­ta kylmässä Poh­jo­las­sa. Suo­mes­sa­han hih­hu­li­ku­vauk­set ovat kuu­lu­neet ku­vas­toon ai­na­kin Ti­mo K. Mu­kas­ta läh­tien.
Au­rin­ko­myrs­ky ku­vaa kii­ru­na­lai­sen us­kon­nol­li­sen liik­keen koh­taa­maa skan­daa­lia, kun us­kon­nol­li­nen su­pers­tar mur­ha­taan kir­kos­sa ja syyttömänä pi­det­ty yk­sin­huol­ta­ja jou­tuu sel­liin. Lap­suu­de­nystävä, Tuk­hol­maan poh­jois­ta ah­dis­tus­ta paen­nut ju­ris­ti (I­za­bel­la Sco­rup­co) saa­puu sel­vittämään ti­lan­net­ta.
Miljöö tun­tuu jo­ten­kin kiil­to­ku­va­mai­sel­ta, ja ta­ri­na on ny­kyai­kai­sis­ta po­lii­si­ker­to­muk­sis­ta liian­kin tut­tu. Mut­ta hyvästä viih­teestä tämä me­nee.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa 3 minl. ylijäämänauhaa, 5 min. poistettuja kohtauksia, pidennetty 5 min. seksikohtaus, 7 kappaletta soundtarckilta ja traileri. (PS)
29/12/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy