Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Casino Jack

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2010Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
MPEG-4 AVC 1.78*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 254812EAN: 6438194023835

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Atlantic) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ke­vin Spa­cey on was­hing­to­ni­lai­nen lob­ba­ri, jo­ka yrittää kääntää po­liit­ti­sen pe­lin ra­ha­vir­to­ja omaan tas­kuun­sa hei­koin tu­lok­sin.

Ke­vin Spa­cey on was­hing­to­ni­lai­nen lob­ba­ri, jo­ka yrittää kääntää po­liit­ti­sen pe­lin ra­ha­vir­to­ja omaan tas­kuun­sa hei­koin tu­lok­sin. Suu­ren luo­kan pu­hal­luk­sen si­jaan hui­jaus jää ai­ka hen­gettömäk­si nu­ha­pum­puk­si. Tämän si­jaan kan­nat­taa kat­soa vaik­ka Char­lie Wil­so­nin so­ta tai Thank You For Smo­king.

Kuva, ääni & ekstrat

Vakaa, hieman valju, mutta asiallisen erotteleva kuva ja hidasvetoinen ääniraita. Ekstraton. (IJ)
30/03/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy