Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

12 apinaa - Collector's Edition

12 Monkeys 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 124 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.86*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 99668EAN: 6420201126325

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

B­ru­ce Wil­lis mat­kaa vuo­des­ta 2035 men­nei­syy­teen pe­las­taak­seen ih­mis­kun­nan pe­lot­ta­val­ta tau­dil­ta, jo­ka joh­taa maail­man­lop­puun.

B­ru­ce Wil­lis mat­kaa vuo­des­ta 2035 men­nei­syy­teen pe­las­taak­seen ih­mis­kun­nan pe­lot­ta­val­ta tau­dil­ta, jo­ka joh­taa maail­man­lop­puun. Wil­lis jah­taa ter­ro­ris­ti­ryhmää, jos­ta elo­ku­va saa ni­mensä.
Mon­ty Pyt­hon -pop­poos­ta pon­nis­ta­nut Ter­ry Gil­liam on tun­net­tu kah­des­ta sci­fi-k­las­si­kos­ta: tämän lisäk­si Bra­zi­lis­ta, jo­ka val­mis­tui 10 vuot­ta aiem­min.
Taat­tua Gil­lia­mia: kar­hu ja lei­jo­na kul­jes­ke­le­vat Phi­la­delp­hian ka­duil­la. Wil­lis on kuin te­le­tap­pi kuu­lus­te­lu­koh­tauk­ses­sa. Mie­li­sai­raa­lan tv:ssä pyö­rivät te­xa­ve­ryt. Brad Pitt lois­taa rep­lii­keillä, jois­ta voi löytää yh­tymä­koh­tia tu­le­vaan Fight Clu­biin.

Kuva & ääni

Hieno ääniraita varsinkin sairaalakohtauksissa, kun puhetta kuuluu huoneen eri nurkista. Kuva on hyvä, mutta aavistuksen rakeinen. Sama kuvasuhde kuin teatterissa. Kuvattiin 1.37:1.

Ekstrat

Oli ensimmäisiä DVD-levyjä, jossa oli jotain järisyttävää tarjottavaa pelkän elokuvan lisäksi. Keith Fultonin ja Louis Pepen "Hamster Factor and Other Tales of Twelve Monkeys" on kuin filmi itsessään, noin 88 min. pitkä dokumentti. Ohjaajan ja tuottajan kommenttiraita. Faktaruutuja. Biografiat. Traileri. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy