Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Virginian – rauhaton rajaseutu

The Virginian 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1946Kesto: 83 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 27083EAN: 5050582031515

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ke­peä länkkä­ri kol­mes­ta mie­hestä ja kau­pun­kiin saa­pu­vas­ta nuo­res­ta nai­so­pet­ta­jas­ta.

Ke­peä länkkä­ri kol­mes­ta mie­hestä ja kau­pun­kiin saa­pu­vas­ta nuo­res­ta nai­so­pet­ta­jas­ta. Ta­ri­na ei yllä­tyk­siä la­te­le, mut­ta ta­pah­tu­mis­ta löy­tyy myös huu­mo­ria.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikäisekseen erittäin laadukas kuva on kauttaaltaan kohtalaisen tarkka ja väritoistoltaan puhdas. Kohinaa on läsnä alati, muttei erityisen häiritsevissä määrin. Ääniraita on toimivan selkeä. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy