Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Stand By Me - viimeinen kesä - Special Edition

Stand By Me 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1986Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Yk­si ra­kas­te­tuim­pia lap­suu­den­ku­vauk­sia.

Yk­si ra­kas­te­tuim­pia lap­suu­den­ku­vauk­sia. Lap­suu­den nos­tal­gi­sia muis­ti­ku­via on har­voin ku­vat­tu yhtä rea­lis­ti­ses­ti. Ki­peä kas­va­mi­nen ja mur­ro­sikä siintää edessä, mut­ta ran­kat­kin ko­ke­muk­set tun­tu­vat vain vievän eteenpäin.
S­tand By Me pe­rus­tuu Step­hen Kin­gin no­vel­liin The Bo­dy, jo­ka oli kir­jai­li­jan al­ku­tuo­tan­nos­sa poik­keuk­sel­li­nen, kos­ka ei sisältä­nyt yli­luon­nol­li­sia ai­nek­sia. Kie­fer Sut­her­land te­kee var­hai­sen esiin­ty­mi­sen pai­kal­li­se­na jen­gi­joh­ta­ja­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Erillinen musiikkisoundtrack, biografiat, Ben E. King -musiikkivideo, ohjaajan audiokommentti tekstityksin ja 30 min. dokumentti. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy