Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Maximum Overdrive

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1986Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 01241EAN: 5050582611403

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

S­tep­hen Kin­gin oh­jaa­ma ja kynäi­lemä peh­moi­nen kau­hu­ko­me­dia herättää kai­ken sor­tin ko­neet ja lait­teet ka­pi­naan ih­mis­kun­taa vas­taan.

S­tep­hen Kin­gin oh­jaa­ma ja kynäi­lemä peh­moi­nen kau­hu­ko­me­dia herättää kai­ken sor­tin ko­neet ja lait­teet ka­pi­naan ih­mis­kun­taa vas­taan. Tällä ker­taa syyl­li­siä eivät ole yh­teis­kun­ta­kel­vot­to­mat in­sinöö­rit, vaan yli­luon­nol­li­sia il­miöitä va­na­ve­dessään syn­nyttävä ko­meet­ta.
Kie­li tu­ke­vas­ti pos­kes­sa väsät­ty viih­dy­ke vyö­ryttää aluk­si sket­sejä ja pöhköä läppää ilah­dut­ta­van na­pa­kal­la tah­dil­la, ja vaik­ka ko­vin mo­ni ga­gi pyö­rii­kin tap­pa­ja­rek­ko­jen ympä­rillä on mu­ka­na hil­peitä vi­ri­tyk­siä sol­vaa­vas­ta pank­kiau­to­maa­tis­ta lentävään li­ha­leik­ku­riin ja gat­ling-li­muau­to­maat­tiin. Räväkän alun jäl­keen me­no har­mil­li­ses­ti sees­tyy, mut­ta pik­ku­ki­vaa haus­kan­pi­toa riittää kui­ten­kin lop­puun as­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä, asiallisen tarkka ja hallittu kuva. Tasokas ääniraita. Ekstroissa Stephen Kingin itsensä juontama traileri ja kuvagalleria. (IJ)
20/01/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy