Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Borgias - kausi 1

The Borgias - The Original Crime Family - Season 1 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 466 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
1080p 1.78
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7332431038325

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Kuvat

Elokuva

1400-­lu­vun Ita­liaan si­joit­tu­va sar­ja yh­distää ma­fi­per­he Sop­ra­not Ca­me­lo­tin tai Ga­me of Th­ro­ne­sin ku­nin­kaa­li­siin val­ta­tais­te­lui­hin.

1400-lu­vun Ita­liaan si­joit­tu­va sar­ja yh­distää ma­fi­per­he Sop­ra­not Ca­me­lo­tin tai Ga­me of Th­ro­ne­sin ku­nin­kaa­li­siin val­ta­tais­te­lui­hin. Je­re­my Irons is­tuu paa­vik­si ko­ko sil­loi­sen maail­man kes­ki­pis­tee­seen ja al­kaa pyö­rittää ne­po­tis­min ja ab­so­luut­ti­sen (mie­li)­val­lan lei­maa­maa val­ta­pe­liä. Sa­no­mat­ta­kin on selvää että ta­van kan­sa ja raa­ma­tun teks­tit vään­tyvät mie­hen tah­toon, mut­ta to­taa­li­nen mo­bi­li­soin­ti kos­kee myös per­heenjä­se­niä, joi­den täy­tyy alis­tua pat­riar­kan tah­toon ky­sy­myk­sittä.
S­how­ti­me-ka­na­van tuot­ta­ma sar­ja tar­joi­lee us­kot­ta­vaa ja vi­suaa­li­ses­ti näyttävää pe­rio­di­saip­puaa, jos­ta ei puu­tu dra­maat­ti­sia kään­teitä. Osit­tain ta­pah­tu­mien taus­tal­la ovat to­del­li­set hen­kilöt ja ta­pah­tu­mat, mut­ta his­to­rian­kir­joi­tuk­se­na tätä ei kan­na­ta ot­taa. Kil­pai­le­van HBO-ka­na­van tuo­tan­toi­hin näh­den sar­ja kä­sit­te­lee skan­daa­li­mai­sia ai­nek­siaan vä­hemmän sen­saa­tio­na­li­ses­ti, mut­ta rau­hal­li­sem­mas­ta puls­sis­ta huo­li­mat­ta lop­pu­tu­lok­se­na on ve­toa­vaa draa­maa.
Kol­men le­vyn ko­koel­ma sisältää kaik­ki 9 en­simmäi­sen kau­den jak­soa. Pu­vus­tuk­ses­ta ja tee­ma­mu­sii­kis­taan Em­myllä pal­kit­tu sar­ja on jo saa­nut jat­koa toi­sen kau­den muo­dos­sa. His­to­rian kir­jo­jen mu­kaan paa­vi Bor­gian, vi­ral­li­sel­ta ni­meltään paa­vi Alek­san­te­ri VI, elämästä riittää vielä tämän jäl­keen­kin ta­ri­naa ai­na­kin 8 tuo­tan­to­kau­den edestä.

Kuva, ääni & ekstrat

Unkarisssa kuvattu sarja käyttää tietokonetehosteita harkiten ja valaisee miljöönsä periodiuskottavaa kynttilävalaistusta tavoitellen, mikä yhdessä komean puvustuksen ja lavastuksen kanssa luo satumaisen maailman. Emmy-palkittu tunnusmusiikki on hyvä ja äänimaisema on muutoinkin asiallinen, joskin hillitty. Suppeissa, mutta mielenkiintoisissa ekstroissa kuvagalleria, faktaruutuja, mokia (8 min.) ja koosteet kuvauksesta (6 min.), lavastuksesta (5 min.), puvustuksesta (4 min.) ja Francois Arnaudin valinnasta Cesaren rooliin (3 min.). (IJ)
24/05/2012

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy