Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Bad Asses on the Bayou

Bad Ass 3 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2013Kesto: 81 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112722517

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Se­nio­ri­son­nit suun­taa­vat syvään etelään per­he­juh­lien mer­keissä, mut­ta on vain ajan ky­sy­mys kos­ka up­pi­nis­kai­set kon­nat kai­paa­vat ojen­nus­ta.

Se­nio­ri­son­nit (Dan­ny Tre­jo ja Dan­ny Glo­ver) suun­taa­vat syvään etelään per­he­juh­lien mer­keissä, mut­ta on vain ajan ky­sy­mys kos­ka up­pi­nis­kai­set kon­nat kai­paa­vat ojen­nus­ta.
Kie­li pos­kes­sa — ja pos­ki täynnä il­mai­sia baa­ripäh­kinöitä — ete­nevä toi­min­ta­ko­me­dia mais­tuu eko­lo­gi­ses­ti kierrä­te­tyltä viih­teeltä, jo­ka tal­laa eteenpäin kli­sei­den vii­toit­ta­maa pol­kuaan it­se­var­man huo­let­to­mas­ti. Vit­sit vaih­te­le­vat nos­tal­gi­sen ku­lah­ta­neis­ta so­pi­van ki­lah­ta­nei­siin ja toi­min­ta on kaut­taal­taan asial­li­sen esi­ge­riat­ris­ta. Re­hel­li­sen yk­sin­ker­tais­ta viih­dettä.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva ja lämpimästi popittava ääniraita. Ekstroissa kooste elokuvan synnystä (15 min.). (IJ)
01/08/2015

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy