Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Predator 2 – Saalistaja

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Metsäs­tys­kau­si al­kaa jäl­leen, kun vuo­den 1997, sil­loi­sen tu­le­vai­suu­den LA:s­sa rie­hu­vat huu­me­lor­dien ryhmät.

Metsäs­tys­kau­si al­kaa jäl­leen, kun vuo­den 1997, sil­loi­sen tu­le­vai­suu­den LA:s­sa rie­hu­vat huu­me­lor­dien ryhmät. Yllättävän te­ho­kas, suo­ra­vii­vai­nen jat­ko-o­sa. Kun­non kä­si­kir­joi­tus, hy­vin tuo­tet­tu, haus­ko­ja yk­si­tyis­koh­tia. Kak­si näyttävää hyppäävää leik­kaus­ta, jois­sa lei­ki­tellään ih­mispäillä. Jo­pa haus­ka koh­taus, kun saa­lis­ta­ja ry­mis­te­lee van­han mum­mon asun­toon. Lo­pun ava­ruu­sa­lus­koh­taus on ää­rimmäi­sen tyy­likäs Alien-t­ro­fei­neen.

Kuva, ääni & ekstrat

Britti-VHS:n kuvasuhde oli 2.02:1. DVD-versio antaa hieman lisää informaatiota ylhäälle, mutta vasemmalta otetaan puolestaan pieni siivu. Kuva näyttää hieman tiukalta, mutta menettelee. Nopea, mutta ikävä kerrosvaihdos. Traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Stephen Hopkins
Pääosissa: Danny Glover
Tarina: Jim Thomas John Thomas
Kuvaus: Peter Levy
Musiikki: Alan Silvestri
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy