Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Likaiset lahjukset

The Big Easy 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1986Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.83
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mur­hia ja lah­juk­sia New Or­lean­sis­sa.

Mur­hia ja lah­juk­sia New Or­lean­sis­sa. Den­nis Quai­din ja El­len Bar­ki­nin epä­ta­val­li­nen rak­kaus­suh­de ku­va­taan har­vi­nai­sen luon­nol­li­sel­la ta­val­la. Yk­si haus­kim­mis­ta keit­tiö­koh­tauk­sis­ta ame­rik­ka­lai­ses­sa elo­ku­vas­sa. Slan­gi on kai­ke­ti ai­toa ca­ju­nia. Ku­vaus­ryhmä kä­vi myös le­gen­daa­ri­ses­sa Ti­pi­ti­na's-ra­vin­to­las­sa. So­lo­mon "To­night's the Night" Bur­ke näyt­te­lee Dad­dy Men­tio­nin roo­lin. Hyvää mu­siik­kia muu­ten­kin, mm. Ne­vil­len vel­jek­siä ja Prof. Long­hai­ria.

Kuva, ääni & ekstrat

Tummasävyinen ja pehmeähkö kuva, mutta on sentään letterboksattu. Alun perin tämä oli Panavision-kuva. Traileri. Kaksi muiden Jupiter-levyjen traileria.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy