Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Straight Outta Compton

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 147/167 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083050030

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Comp­to­nin ghe­tos­ta maail­mal­le pon­nis­ta­neet räppä­rit Dr. Dre, Ice Cu­be, Ea­zy-E ja kump­pa­nit aloit­ti­vat Yh­dys­val­to­jen län­si­ran­ni­kon rä­pin kul­ta­kau­den.

Comp­to­nin ghe­tos­ta maail­mal­le pon­nis­ta­neet räppä­rit Dr. Dre, Ice Cu­be, Ea­zy-E ja kump­pa­nit aloit­ti­vat Yh­dys­val­to­jen län­si­ran­ni­kon rä­pin kul­ta­kau­den. St­raight Out­ta Comp­ton ker­too NWA -yh­tyeen en­si­vuo­sien ta­ri­nan, jos­sa nämä yh­teis­kun­nan poh­jal­ta pon­nis­ta­neet muu­si­kot nou­si­vat suur­suo­sioon ja toi­vat ur­baa­nil­le mu­sii­kil­le lau­moit­tain uu­sia fa­ne­ja.
E­lo­ku­vas­sa mie­len­kiin­toi­sin­ta ovat per­soo­nal­li­suu­det, suo­sion tuo­mat on­gel­mat ja seik­kai­lut sekä soundt­rac­kin bea­tit. Raa­dol­li­sen elämän rea­lis­mia luon­nol­li­ses­ti suo­si­taan kiil­to­ku­va­mai­suu­den si­jaan. Ta­ri­na, ku­ten yh­tye­kin, nos­taa esiin elämän epäoi­keu­den­mu­kai­suuk­sien kans­sa kamp­pai­lun. Ky­syntää on myös ker­to­muk­sel­le, jo­ka näyttää mi­ten äi­din soh­val­ta voi tai­dol­la, työllä ja hiu­kan myös on­nel­la nous­ta ido­lik­si, mil­jonää­rik­si, tai­tei­li­jak­si ja bis­nes­mie­hek­si. On­han Ice Cu­be tun­net­tu näyt­te­lijä ja Dr. Dre myy ni­mik­ko­kuu­lok­kei­taan yh­teis­työssä App­len kans­sa. Ame­rik­ka­lais­ta unel­maa puh­taim­mil­laan.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä ääni ja hiukan pehmeä kuva. kstroissa ohjaajan kommenttiraita ja muutama lyhyt dokumentti. Levyltä löytyy myös pidennetty Director's Cut -versio. (EM)
22/04/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy