Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Ice Age 5: Törmäyskurssilla

Ice Age 5: Collison Course 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2016Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112731618

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ko­ko Jää­kau­si-­saa­gan va­ras­ta­nut sta­tis­ti, tam­men­ter­ho­jaan ala­ti jah­taa­va ora­va, käyn­nistää ka­tak­lis­mi­sen ta­pah­tu­ma­ket­jun, jo­ka uh­kaa syöstä maa­pal­lon tu­hon tiel­le.

Ko­ko Jää­kau­si-saa­gan va­ras­ta­nut sta­tis­ti, tam­men­ter­ho­jaan ala­ti jah­taa­va ora­va, käyn­nistää ka­tak­lis­mi­sen ta­pah­tu­ma­ket­jun, jo­ka uh­kaa syöstä maa­pal­lon tu­hon tiel­le. Tu­hon tie to­sin on vä­rikäs seik­kai­lu, jol­la tun­tuu ole­van vä­hintään yhtä pal­jon yh­teistä Ju­les Ver­nen kuin Ar­ma­ged­do­nin kans­sa.

Kuva & ääni

Komean värikylläinen kuva on miellyttävän jäsentynyt, mutta Ice Age -saagan animaatiotyyli ei koskaan ole ollut omimpiaan viiltävän terävän toiston vaikutelman antamiseksi. 2K-tasossa masteroitu elokuva ei myöskään edusta aitoa 4K-kuvaa, mutta väritoisto on vaikuttava. Suomenkielinen ääniraita hoitaa tonttinsa kepeästi.

Ekstrat

4K-versio on ekstraton, mutta samasta boksista löytyy myös elokuvan HD-versio omalta levyltään ja tämän kaveriksi sarja lisukkeita. Ekstroissa lyhytelokuva, viisi koostetta, karaoke-pätkä ja galleria. (IJ)
08/03/2017

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy