Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Iron Man 2

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2008Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: Dolby True-HD 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 234578EAN: 7332431994089

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Kuvat

Robert Downey Jr. ja Gwyneth Paltrow nokkapokkasilla
Robert Downey Jr. ja Gwyneth Paltrow nokkapokkasilla

Elokuva

O­mas­ta kaik­ki­voi­puu­des­taan hu­mal­tu­nut rau­ta­mies ereh­tyy pal­jas­ta­maan maail­mal­le si­vii­li­hen­kilöl­li­syy­tensä, minkä seu­rauk­se­na pian sekä van­hat vi­ha­mie­het että Yh­dys­val­tain ar­mei­ja ovat mie­hen kim­pus­sa.

O­mas­ta kaik­ki­voi­puu­des­taan hu­mal­tu­nut rau­ta­mies ereh­tyy pal­jas­ta­maan maail­mal­le si­vii­li­hen­kilöl­li­syy­tensä, minkä seu­rauk­se­na pian sekä van­hat vi­ha­mie­het että Yh­dys­val­tain ar­mei­ja ovat mie­hen kim­pus­sa. Ro­bert Dow­ney Jr. tois­taa roo­lin­sa it­seoi­keu­te­tus­ti ja löytää it­se­rak­kaas­sa it­sesää­lissä vel­lo­vas­ta hah­mos­taan uu­sia rap­pion mit­to­ja. Pa­hik­se­na Mic­key Rour­ke, jo­ka sähkö­piis­koi­neen­kin on kuin suo­raan Wrest­le­rin pai­ni­kehästä.
Toi­nen seik­kai­lu tar­joi­lee pitkäl­ti sa­man ta­ri­nan­kaa­ren al­ku­rap­pios­ta hen­ki­seen kun­nos­tau­tu­mi­seen ja lop­pu­ry­minöi­hin kuin edeltäjänsä­kin, mut­ta nyt ko­ko­nai­suus on ilah­dut­ta­vas­ti vir­ta­vii­vai­sem­pi ja ta­sa­pai­noi­sem­pi. Myös mätössä on hyvää asen­net­ta: Mo­na­con piis­ka­ral­li toi­mii näyttäväs­ti ja lo­pun yh­tee­not­to ko­li­sut­te­lee terästä nau­tin­nol­li­sen len­nok­kaas­ti ja räis­kyväs­ti me­nemättä kui­ten­kaan ykkö­so­san ta­voin pitkä­piimäi­sek­si. Selväs­ti edeltäjäänsä pa­rem­pi, ja myös sar­ja­ku­va­viih­teenä mal­li­kas esi­tys.

Kuva & ääni

Vakuuttava kuva ja ääni. Kuva on erinomaisen terävä, räiskyvän loistelias ja tyylikkään tummasävyinen. Muutama tietokone-efekti ja näyttelijöiden taakse liimattu tausta voisi näyttää vielä hitusen sulavammalta, mutta kiistatta kyse on laatusirkuksesta. Ääniraita on kuitenkin tämän todellinen tähti ja nyt toiminta viuhuu ja rytisee tilassa komeasti.

Ekstrat

Ekstroissa mm. ohjaajan kommenttiraita, kuva-kuvassa-kommentaari, kattava making of -dokumentti, poistettuja kohtauksia, koosteita, kolme traileria, musiikkivideo ja muuta sälää kahden levyn täytteeksi. Ekstrat tarjoillaan HD-muodossa. Boksin kolmas levy sisältää vielä leffan DVD-version. (IJ)
26/11/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy