Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Jeesus Nasaretilainen osat I ja II - Jesus of Nazareth

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1977Kesto: 369 minuuttia
Julkaisija: JupiterKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Jupiter) ellei toisin mainita.

Elokuva

K­ris­ti­tyillä ei ole mitään syytä vai­no­ta juu­ta­lai­sia sik­si, että nämä ta­pat­ti­vat Jee­suk­sen.

Kris­ti­tyillä ei ole mitään syytä vai­no­ta juu­ta­lai­sia sik­si, että nämä ta­pat­ti­vat Jee­suk­sen. Muu­ten­han ei oli­si syn­ty­nyt ko­ko us­kon­toa. Mut­ta se on kum­maa, et­tei tästä suur­mie­hestä Mu­ham­me­din ta­paan ole teh­ty ko­vin­kaan mon­ta laa­du­kas­ta elo­ku­vaa. Tv-tuo­tan­nok­si tämä on on­nis­tu­nut. Kas­ti on us­ko­ma­ton, vaik­ka mo­ni vain vi­lah­taa: Us­ti­nov, Quinn, Oli­vier, Ma­son, Borg­ni­ne, York
Kes­ki­ta­soa ole­va, hie­man ra­kei­nen tv-ku­va näyttää ikänsä huo­mioon ot­taen laa­duk­kaal­ta. Ää­ni­rai­ta on sel­keä. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu vain biog­ra­fiat. Väärä NTSC-ai­ka ta­ka­kan­nes­sa.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy