Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Titan A.E.

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pan­naan tie­to­ko­ne­pe­lejä, ID4, Star Wars ja ri­paus Alie­nia pa­taan, niin tu­lok­se­na on lap­sil­le ja nuo­rek­kail­le ai­kui­sil­le suun­nat­tu Ti­tan A.E. Vuo­si on 3038 ja maa­pal­lo tu­hot­tu.

Pan­naan tie­to­ko­ne­pe­lejä, ID4, Star Wars ja ri­paus Alie­nia pa­taan, niin tu­lok­se­na on lap­sil­le ja nuo­rek­kail­le ai­kui­sil­le suun­nat­tu Ti­tan A.E.
Vuo­si on 3038 ja maa­pal­lo tu­hot­tu. Ih­mi­set elävät kuin ro­tat ja sa­man­lai­sel­la sit­kol­la. Uu­si maa­pal­lo pitäi­si luo­da jon­ne­kin ga­lak­sil­la. enettää hie­man otet­taan lop­pu­puo­lel­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomaisesti toimivaa kuvailmaisua. Ääniraitakin soi jykevästi, vaikka suomenkielisen dubbauksen johdosta se on harmillisesti vain Dolby Surround. Jenkkilevyssä tilalla on DD5.1 ja DTS. Elokuvan voi katsoa myös englanninkielisellä, alkuperäisellä dialogilla. 22 min dokumentti, neljä poistettua kohtausta, trailerit, tv-mainokset, kommenttiraita, musiikkivideo ja 200 still-kuvaa. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy