Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Longest Ride

Elämänpituinen matka 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 128 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112721633

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Poh­jois-­Ka­ro­li­nan kant­ri­mai­se­miin ro­deoi­neen, leh­mi­poi­ki­neen ja pic­kup-­pik­ni­kei­neen si­joit­tu­va ro­mant­ti­nen draa­ma ujut­taa sii­rap­pi­sen ta­ri­nan­sa ilah­dut­ta­van us­kot­ta­vaan kuo­siin.

Poh­jois-Ka­ro­li­nan kant­ri­mai­se­miin ro­deoi­neen, leh­mi­poi­ki­neen ja pic­kup-pik­ni­kei­neen si­joit­tu­va ro­mant­ti­nen draa­ma ujut­taa sii­rap­pi­sen ta­ri­nan­sa ilah­dut­ta­van us­kot­ta­vaan kuo­siin. Näyt­te­lijöi­den vii­pyi­levät reak­tiot ja ta­ri­nan en­na­koi­ta­vat juo­nenkään­teet ehkä tuo­vat mie­leen kes­ki­ver­to-tv-d­raa­man, mut­ta ko­ko­nai­suus on tästä huo­li­mat­ta pas­se­li sun­nun­tai­hat­ta­ra.
S­tep­hen Kin­gin "Un­der the Do­me":s­ta ja Netf­li­xissä näh­dystä "Li­fe Unex­pec­ted"-sar­jas­ta tut­tu Britt Ro­bert­son ja isäänsä häm­mentäväs­ti muis­tut­ta­va Scott Eas­twood luo­vat sym­paat­ti­sen pää­pa­rin, jon­ka ympä­ril­le kant­ri­hen­ki­nen draa­ma ri­pus­tuu vai­vat­to­mas­ti. Ko­ko­nai­suus mais­tuu siinä missä ma­kea jää­tee Geor­gian lämmössä, jo­ten elo­ku­va ei täy­sin an­sait­se saa­miaan lä­hes yk­si­no­maan ne­ga­tii­vi­sia ar­vioi­ta. Kli­sei­nen ja yllä­tyk­setön ta­ri­na on to­ki, mut­ta sa­mal­la hal­li­tun so­ke­ri­nen ja kai­kes­sa eep­pi­syy­den ta­voit­te­lus­saan pal­kit­se­va. Elo­ku­van sydän on oi­keal­la pai­kal­la. Koh­dey­leisöä edus­ta­neel­ta ju­ryl­ta hel­ti­si­kin he­ti ky­syttäessä täy­det vii­si täh­teä.

Kuva & ääni

Komean filmimänen kuva vetää mukaansa rodeo-kehän vaaralla ja heristää etelän lämmöstä kaiken sen elon, jota odottaa sopii. Ääniraita vaikuttaa täysiveriseltä elokuvalta eikä vain tv-tuotannolta, mutta onnistuu nousemaan geneerisyyden ylle vain leuanmitalla.

Ekstrat

Tekstitetyissä ekstroissa hyvä ohjaajan ja elokuvassa Ruthia näyttelevän Oona Chaplinin kommenttiraita, poistettuja ja pidennettyjä kohtauksia kommentein (19 min.) ja koosteet kirjailija Nicolas Sparksista (5 min.), tarinasta (4 min.), tarinan juurista (5 min.), oikeista rodeo-ratsastajista (6 min.) ja Eastwoodin härkä-koulutuksesta (5 min.). (IJ)
28/12/2015

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy