Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Cowboy

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1958Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.80
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ar­vos­te­tun oh­jaa­jan ku­vaus prag­maat­ti­ses­ta kar­ja­mie­hestä, jo­ka ot­taa vas­ta­ha­koi­ses­ti cow­boyn op­piin chi­ca­go­lai­sen ar­ka­ja­lan.

Ar­vos­te­tun oh­jaa­jan ku­vaus prag­maat­ti­ses­ta kar­ja­mie­hestä (G­lenn Ford), jo­ka ot­taa vas­ta­ha­koi­ses­ti cow­boyn op­piin chi­ca­go­lai­sen ar­ka­ja­lan (Jack Lem­mon). Rii­suu mai­nios­ti yl­tiö­ro­mant­ti­sen vii­tan vil­lin län­nen myyt­tien ympä­riltä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää pastelliväreineenkin hyvältä, tosin hieman pehmeältä. Monoääni kuulostaa toimivalta. Ekstroihin on tallennettu vain traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy