Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Under Pressure

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jos­kus hy­viä­kin elo­ku­via täh­dittä­neen Rob Lowen (mm. Tref­fit El­mos­sa) te­le­vi­sio­mai­sen pon­ne­ton toi­min­tae­lo­ku­va mie­hestä, jo­ka yrittäessään pe­las­taa kuih­tu­van avio­liit­ton­sa tu­lee estä­neek­si ter­ro­ris­tien ka­ta­lat suun­ni­tel­mat käh­veltää kreik­ka­lai­nen kan­sal­li­saar­re.

Kuva, ääni & ekstrat

Erikoistehosteet ovat samaa luokkaa kuin Harrison Fordin ”Air Force One” -leffassa eli menettelevät mutteivät häikäise. Lisukkeina traileri (4:3 / DD 2.0) ja muutaman ruudun verran tietoa Lowesta. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy