Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Sweeney Todd – Fleet Streetin paholaisparturi

Sweeney Todd – the Demon Barber of Fleet Street 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2007Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: Dolby TrueHD
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 206610EAN: 7321946211255

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Oh­jaa­ja Tim Bur­to­nil­le tyy­pil­li­nen mu­si­kaa­lin ai­he: il­keä tuo­ma­ri ja juo­ni sun­tio pas­sit­ta­vat te­kais­tu­jen syyt­tei­den avul­la viat­to­man par­tu­rin 15 vuo­dek­si van­keu­teen.

Oh­jaa­ja Tim Bur­to­nil­le tyy­pil­li­nen mu­si­kaa­lin ai­he: il­keä tuo­ma­ri (A­lan Rick­man) ja juo­ni sun­tio pas­sit­ta­vat te­kais­tu­jen syyt­tei­den avul­la viat­to­man par­tu­rin (John­ny Depp) 15 vuo­dek­si van­keu­teen. Kau­nis vai­mo rais­ka­taan ja aje­taan ot­ta­maan ar­se­nik­kia. Par­tu­ri saa­puu Lon­too­seen pei­te­ni­men tur­vin. Par­ta­veit­si leik­kaa muu­ta­kin kuin kar­vaa.
Ve­ri lentää ai­van K18-mer­kinnän ar­voi­ses­ti, oi­keas­taan niin liu­ku­hih­nal­ta, että mu­si­kaa­li ir­vai­lee kai­ken­kar­vais­ten vä­ki­val­tae­lo­ku­vien kus­tan­nuk­sel­la.
Goot­tisä­vyillä saa­vu­te­taan ir­vo­kas vi­vah­de. Ää­rim­mil­leen se viedään, kun par­tu­ri al­kaa hom­ma­ta li­ha­raa­ka-ai­net­ta ala­ker­ran pie & mash –­puo­din pitäjäl­le (He­le­na Bon­ham-Car­ter). Kun­nial­li­nen yk­si­tyi­sy­ri­tys ha­kee ver­tais­taan.
Ab­sur­di tun­nel­ma on täyttä Bur­to­nia, mut­ta oman osan­sa voi suo­da kreik­ka­lai­sil­le my­to­lo­gioil­le, Sha­kes­pea­rel­le ja Char­les Dic­ken­sil­le. Näin tästä jää suu­hun aiem­min pu­res­kel­tu tun­tu­ma.
Kaik­ki näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­set ha­ke­vat sil­ti ver­tais­taan. Var­sin­kin Ti­mot­hy Spall te­kee elämänsä roo­liin näätämäi­senä sun­tio­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas, komeita siniharmaita ja ruskeita sävyjä suosiva kuva piirtää yksityiskohdat tarkasti ja syväterävästi. Eläväinen ja pakotteeton ääniraita keskittyy lauluun ja musiikkin. BD:n tarkkuus erottuu edukseen tavanomaista hienomman DVD-version rinnalla. Ekstroissa yhteensä liki kolmen tunnin dokumentit ja 52 still-kuvan galleria. (PS)
13/10/2008
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy