Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Big Trouble

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 82 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

A­to­mi­pom­mi on ka­teis­sa, ja epämääräi­nen seu­ra­kun­ta jou­tuu tiu­koil­le, kun oma koh­ta­lo kie­tou­tuu juo­nen­kul­kuun.

Ato­mi­pom­mi on ka­teis­sa, ja epämääräi­nen seu­ra­kun­ta (hmm...­Jac­kas­sin John­ny Knox­vil­le luon­nenäyt­te­lijän roo­lis­sa) jou­tuu tiu­koil­le, kun oma koh­ta­lo kie­tou­tuu juo­nen­kul­kuun. Me­nos­ta on help­po tun­nis­taa te­kijä­tii­min aiem­pia ak­ti­vi­teet­te­ja (Get Shor­ty, MIB). Pe­rus­tuu Da­ve Bar­ryn ro­maa­niin. Pa­ro­dioi lo­pul­ta sitä, mi­hin Geor­ge W. Bus­hin ter­ro­ris­min vas­tai­set lait joh­ta­vat kan­sa­lai­sen jou­tues­sa väärään paik­kaan väärään ai­kaan.
Laa­du­kas ku­va kär­sii hie­man alia­sing-vä­rinästä. Ää­ni­rai­ta on ää­nekäs, mut­tei ko­vin sä­vykäs. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu ko­ko elo­ku­va 7,5 mi­nuu­tis­sa ja kom­ment­ti­rai­ta.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy