Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Muodon vuoksi – toinen tuotantokausi

Nip/Tuck 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 736 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 201103 EAN: 7321944707224

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

P­las­tiik­ka­toh­to­rit Troy ja Mc­Na­ma­ra jat­ka­vat ih­mis­ten sil­po­mis­ta omal­la tyy­lillään.

P­las­tiik­ka­toh­to­rit Troy ja Mc­Na­ma­ra jat­ka­vat ih­mis­ten sil­po­mis­ta omal­la tyy­lillään. Fii­ni yk­si­tyisk­li­nik­ka pois­taa ras­vo­ja ja nos­te­lee kas­vo­ja ku­ten en­nen­kin. Troy hoi­te­lee si­vus­sa omia bis­nek­siään, jos­kin hi­tu­sen rau­hal­li­sem­min.
Kes­kus­te­lu kau­neus­leik­kauk­sien oi­keu­tuk­ses­ta käy kii­vaa­na il­man sen kum­mem­pia sor­me­no­soi­tuk­sia. Mc­Na­ma­ran per­he­suh­tei­siin kes­ki­tytään en­tistä tar­kem­mal­la syy­nillä. Ju­lian ja Sea­nin suh­det­ta ei hel­po­ta Matt-po­jan ihas­tu­mi­nen it­seään huo­mat­ta­vas­ti van­hem­paan nai­seen.
Kau­den kä­si­kir­joi­tuk­set vil­liin­tyvät, il­tapäi­vien saip­pua­sar­jo­jen juo­nenkäännök­sistä ei ol­la kau­ka­na. Pettä­mis­ta­ri­noin­tia riittää edel­leen­kin. Öi­nen viil­te­lijä ai­heut­taa pa­ri­val­ja­kol­le lisätöitä. Liial­li­nen se­koi­lu etään­nyttää it­se asias­ta, viih­de- ja yllä­ty­sar­vot ovat to­ki odo­tet­tua kor­keam­mal­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Televisiokuvaa Yhdysvalloista. Synkkä sarja vaatii jonkin verran synkempää kuvittajaa. Puhe toistuu hyvin. Ektroissa tohtori Troyn naisiin keskittyvä dokkari, poistettuja kohtauksia sekä mokaosuus. (VA)
14/07/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy