Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

XXX - Return of Xander Cage

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2017Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112737351

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vuo­sien hil­jai­se­lon jäl­keen Trip­la-X te­kee pa­luun va­koo­ja­maail­man pyör­tei­siin kun kon­nat taas ker­ran uh­kaa­vat va­paan maail­man vies­ti­kyyh­kyjä maan kier­to­ra­dal­la.

Vuo­sien hil­jai­se­lon jäl­keen Trip­la-X (Vin Die­sel) te­kee pa­luun va­koo­ja­maail­man pyör­tei­siin kun kon­nat taas ker­ran uh­kaa­vat va­paan maail­man vies­ti­kyyh­kyjä maan kier­to­ra­dal­la. Me­no ei kui­ten­kaan ole tur­han tiuk­ka­pi­pois­ta vaan ai­na löy­tyy ai­kaa pait­si läpäl­le myös ad­re­na­lii­nin­huu­rui­sil­le stun­teil­le maal­la, me­rellä ja il­mas­sa. Ext­re­me-la­je­ja ko­sis­ke­le­via päättö­miä stunt­te­ja tässä riittää­kin mil­loin te­le-mas­ton no­kas­ta alas las­ke­tel­len, aal­lon put­kes­sa surf­fa­ten tai las­ku­var­jo­jen kans­sa kik­kail­len.
E­lo­ku­van juo­ni on sikä­li virt­ti­nyt ja fy­sii­kan la­ke­ja uh­maa­via auk­ko­ja täynnä, että jär­ki on pa­ras­ta pitää tiu­kas­ti jäässä tätä kat­soes­sa. Muu­toin seik­kai­lu ete­nee so­pi­vas­ti kie­li pos­kes­sa ja me­no on kaik­ki­nen­sa suu­rie­lei­sen kos­mo­po­liit­tia ja len­no­kas­ta. Pai­koin to­sin tun­tuu, että Vin Die­sel tai­taa seu­ra­ta Ste­ven Sea­ga­lin ja­lanjäl­kiä koh­ti puo­lielä­kettä, mut­ta tässä vir­nis­tys on vielä vet­reä. Ge­nee­ri­nen kesä­lef­fa.

Kuva & ääni

3.4K:na kuvattu ja 2K:na masteroitu elokuva näyttää ilahduttavan erottelevalta ja väritoistoltaan suorastaan pirskahtelevalta. Kyse ei ole aidosta 4K:sta, mutta anti on paikoin erehdyttävän jäsentynyttä ja suurieleistä. Ääniraita jää kuivaksi, mutta hoitaa tonttinsa passelin geneerisesti.

Ekstrat

4K-version levy on tuttuun tapaan ekstraton, mutta boksista löytyy myös elokuvan HD-versio lisukkeineen. Ekstroissa neljä koostetta elokuvan synnystä ja sarja mokia. (IJ)
03/07/2017

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy