Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Snatchers

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2019Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112752392

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kau­hu­ko­me­dia kou­lu­tytöstä, jo­ka op­pii että kon­do­min unoh­ta­mal­la voi pää­tyä yli­luon­nol­li­sen hir­viö­kat­raan si­jaisäi­dik­si.

Kau­hu­ko­me­dia kou­lu­tytöstä, jo­ka op­pii että kon­do­min unoh­ta­mal­la voi pää­tyä yli­luon­nol­li­sen hir­viö­kat­raan si­jaisäi­dik­si. Va­ka­val­la il­meellä ja her­vot­to­mal­la asen­teel­la väsät­ty ko­me­dia yltää ko­he­ren­tik­si elo­ku­vak­si, jon­ka tur­va­sek­si-kou­lu­tus ra­ke­toi odot­ta­mat­to­man pos­ket­to­mi­le uril­le.
Tämä on kuin su­ku­puo­li­va­lis­tuk­sen ja örk­kis­ci­fin se­koi­tus, jo­ka ot­taa ryt­minsä Shaun of the Dea­din kal­tai­sil­ta ko­me­dioil­ta -- tai toi­sin sa­noen ky­seessä on Spe­cie­sin tei­ni­ko­me­dia-ver­sio. Vi­deo­viih­dyk­keek­si tämä on jo­ka ta­pauk­ses­sa poik­keuk­sel­li­sen pir­teä ta­paus, jon­ka sket­sit is­tu­vat viih­dyttäväs­ti yh­teen ja ote on hal­li­tum­pi kuin lähtö­koh­dat an­tai­si­vat odot­taa. Haus­kan hölmö pätkä.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva näyttää ilahduttavan elokuvamaiselta tummasävyistä valaistusta ja luontevan rikasta väripaletti myöten. Niin ikään soljuva ääniraita ei yritä liikoja, mutta onnistuu tästä huolimatta olemaan tunnelmallinen ja välitön. Ekstroissa kommenttiraita, hyvä making of (14 min.) ja mokia (4 min.). (IJ)
27/04/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy