Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Cutterin kosto

Cutter’s Way 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 92144EAN: 6438044060751

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Viet­na­min ve­te­raa­ni­na kä­tensä, jal­kan­sa ja silmänsä me­nettä­nyt Cut­ter saa pak­ko­miel­teen Los An­ge­le­sin lä­histöllä vai­kut­ta­van mah­ti­mie­hen te­kemästä mur­has­ta.

Viet­na­min ve­te­raa­ni­na kä­tensä, jal­kan­sa ja silmänsä me­nettä­nyt Cut­ter (John Heard) saa pak­ko­miel­teen Los An­ge­le­sin lä­histöllä vai­kut­ta­van mah­ti­mie­hen te­kemästä mur­has­ta. Al­ko­ho­lis­min ku­vauk­se­na hyvä, mut­ta pu­reu­tuu myös tar­kas­ti ystävän (Jeff Brid­ges) di­lem­maan. Lo­pul­ta tu­lok­se­na on 1980-lu­vun jup­pi­kult­tuu­rin ja film noi­rin täy­del­li­nen syn­tee­si

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeinen ja pehmeä kuva, mutta se sopii tyyliin. Selkeä monoriata. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy