Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Kukkia & sidontaa

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 6420201164532

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hämmäs­tyttävän hy­villä Stel­la Po­la­ris –­ryhmän imp­ro­vi­soi­duil­la näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­sil­la pe­laa­va mus­ta ko­me­dia.

Hämmäs­tyttävän hy­villä Stel­la Po­la­ris –­ryhmän imp­ro­vi­soi­duil­la näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­sil­la pe­laa­va mus­ta ko­me­dia. Var­sin­kin aiem­min ka­pei­den roo­lien van­ki­na py­ris­tel­lyt Ka­ri-Pek­ka Toi­vo­nen te­kee elämänsä työn Por­voo­seen si­joit­tu­vas­sa ta­ri­nas­sa, jo­ka on kan­si­teks­tin mu­kaan teh­ty vi­haa säästämättä ja rak­kau­des­ta tin­kimättä.
Mak­ka­ra­teh­tai­li­ja on hoi­ta­nut mil­tei kaik­ki kau­pun­gin nai­set ja jou­tuu kos­ton uh­rik­si. Va­hin­ko vie teh­taan se­kai­sin. Jus­si-pal­kin­to ei tul­lut tur­haan.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieman kohinainen, tv-tuotantomainen kuva. Toimiva ääniraita, mutta ei juurikaan tilatunnelmaa. Ekstroissa "Turon baari" –jakso Vapaa pudotus-sarjasta (60 min.), kolme musiikkivideota, YUP:n videon making of, kaksi tv-mainosta ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy