Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kickboxer 2: the Road Back

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
[18]
Kielletty alle 18-vuotiailta julkaisijan ilmoituksella. Tämä nimike on julkaistu ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta.
VET: I-04168  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jo­viaa­li pot­ku­nyrk­kei­lijä pa­laa kor­rup­toi­tu­nei­siin ra­ha­ke­hiin voi­dak­seen pyö­rittää hyvän­te­keväi­syy­tenä su­kun­sa har­joi­tus­sa­lia.

Jo­viaa­li pot­ku­nyrk­kei­lijä pa­laa kor­rup­toi­tu­nei­siin ra­ha­ke­hiin voi­dak­seen pyö­rittää hyvän­te­keväi­syy­tenä su­kun­sa har­joi­tus­sa­lia. Vaa­ti­ma­ton ja tus­kin oma­peräi­nen, mut­ta toi­mii ke­vyenä k-18 -toi­min­ta­viih­teenä.
Kaut­taal­taan li­kai­nen ja hai­la­kan epä­terävä ku­va. Ta­sok­kaam­pi ää­ni on myös sisällöltään sie­luk­kaam­pi. Fak­tat.(IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy