Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Puckoon – halki ja poikki

Puckoon 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 80 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Uls­te­rin ja emo-Ir­lan­nin ra­jal­le jäävän Puc­koon-­kylän eloa ku­vaa­va ko­me­dia.

Uls­te­rin ja emo-Ir­lan­nin ra­jal­le jäävän Puc­koon-kylän eloa ku­vaa­va ko­me­dia. Sir At­ten­bo­rough on oh­jaa­ja/­kir­jai­li­ja, jo­ka oh­jai­lee ju­ma­lan lail­la toi­min­taa ku­van ul­ko­puo­lel­ta. El­liot Gould te­kee si­vu­roo­lin juu­ta­lai­se­na lääkä­rinä. Pe­rus­tuu Sir Spi­ke Mil­li­ga­nin ro­maa­niin. Brit­ti­ko­me­dian klas­sik­ko, vaik­ka Mil­li­gan oli­kin Ir­lan­nin kan­sa­lai­nen, ava­si tietä muun muas­sa Mon­ty Pyt­ho­nin huu­mo­ril­le. En­nen Mil­li­ga­nia brit­ti­huu­mo­ri pe­rus­tui vit­sei­hin. Me­ta­ta­sol­la liik­ku­va ker­ron­ta ei ehkä miel­lytä kaik­kia, mut­ta haus­ko­ja koh­tauk­sia riittää.
Ku­va ei häikäi­se, mut­ta on li­ki vir­heetön. Eu­roop­pa­lai­sek­si ko­me­diak­si ti­laa luo­va ää­ni­rai­ta. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu biog­ra­fiat, 18 min. ylijäämä­ku­vaa ja trai­le­ri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy