Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tappakaa Carter

Get Carter 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1971Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.76
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

War­ne­rin back­lo­gin odo­te­tuim­pia en­nen jou­lua 2000.

War­ne­rin back­lo­gin odo­te­tuim­pia en­nen jou­lua 2000. Ri­ko­se­lo­ku­vien aa­te­lia. Mic­hael Cai­ne on yk­si suu­ris­ta ja Get Car­ter yk­si mie­hen par­hais­ta. New­cast­le elää sy­vemmällä syk­kellä kuin jenk­kien suur­kau­pun­git Hol­lywood-fil­meissä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvassa on aika paljon rähmää. Rakeutta ja pehmeyttä. Monoääni (DD1.0) menettelee juuri ja juuri. Musiikkisoundtrack, trailerit sekä Cainen, ohjaajan ja kuvaajan kommenttiraita. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Mike Hodges
Pääosissa: Michael Caine
Tarina: Mike Hodges Ted Lewis
Kuvaus: Wolfgang Suschitzky
Musiikki: Roy Budd

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy