Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Awake

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 81 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 206727EAN: 6438044103052

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Awa­ke luo li­ki vii­mei­sellä het­kellä us­koa sii­hen, että Hol­lywood pys­tyy vielä tuot­ta­maan näppä­riä tril­le­reitä, jot­ka eivät las­ket­te­le van­ho­ja la­tu­ja.

Awa­ke luo li­ki vii­mei­sellä het­kellä us­koa sii­hen, että Hol­lywood pys­tyy vielä tuot­ta­maan näppä­riä tril­le­reitä, jot­ka eivät las­ket­te­le van­ho­ja la­tu­ja. Oh­jaa­jan de­byyt­ti luo uu­den dra­ma­tur­gi­sen ta­van viedä elo­ku­vaa eteenpäin ja uu­dis­taa sa­mal­la ta­kau­miin pe­rus­tu­vaa ta­paa luo­da jän­ni­tettä.
Kä­si­kir­joi­tus hyö­dyntää tie­toa, jon­ka mu­kaan osa po­ti­lais­ta ei vai­vu nar­koo­sis­sa uneen, vaan tietää leik­kauspöydän ta­pah­tu­mat ja tietävät skal­pel­lin ja sa­han liik­ku­van ruu­mis­saan. Tästä lähtö­koh­das­ta läh­detään ke­rimään ki­mu­rant­tia juon­ta, jos­ta ei tässä kan­na­ta pal­jas­taa enempää.
Näyt­te­lijät suo­riu­tu­vat hy­vin roo­leis­taan. Suu­rin ilon ai­he on pääo­san Hay­den Ch­ris­ten­sen, jol­la on aiem­min ol­lut suu­ria vai­keuk­sia va­pau­tua Täh­tien so­dan pai­no­las­tis­ta ja ma­nee­reis­ta.
E­lo­ku­van ikä­ra­joi­tus K13 on oi­kein ase­tet­tu, mut­ta saat­taa ol­la, että iästä riip­pu­mat­ta leik­kau­so­pe­raa­tioi­den kat­so­mi­nen ai­heut­taa ra­ju­ja­kin puis­ta­tuk­sia.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita, joista ilahduttavinta on ääniraidan aktiivisuus takakanavissa, jossa toistetaan kiitettävästi leikkaussalin ja sairaalan ääniä. Ei ekstroja. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy