Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Night at the Golden Eagle

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.30
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 109358EAN: 6415018616725

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Gol­den Eag­le -­ho­tel­lin huo­nei­den sisäl­le kur­kis­ta­mi­nen avaa mah­dol­li­suu­den tu­tus­tua Los An­ge­le­sin sii­hen puo­leen, jon­ka tu­ris­tiop­paat jättävät kier­rok­sel­laan mai­nit­se­mat­ta.

Gol­den Eag­le -ho­tel­lin huo­nei­den sisäl­le kur­kis­ta­mi­nen avaa mah­dol­li­suu­den tu­tus­tua Los An­ge­le­sin sii­hen puo­leen, jon­ka tu­ris­tiop­paat jättävät kier­rok­sel­laan mai­nit­se­mat­ta. Sy­si­mus­ta draa­ma näyttää synkän rea­lis­ti­ses­ti erään yön ta­pah­tu­mat erään pie­nen ho­tel­lin his­to­rias­ta.
A­lan Rif­ki­nin oma­peräi­nen elo­ku­va on täynnä mie­len­kiin­toi­sia ih­mis­koh­ta­loi­ta, jot­ka sot­keu­tu­vat toi­siin­sa. Päin­vas­toin kuin ajan hen­keen kuu­lui­si, tällä ker­taa sot­keu­tu­mi­nen ei vain ta­pah­du lain­kaan va­hin­gos­sa. Elo­ku­van kos­ket­ta­vin koh­taus, pros­ti­tuoi­dun kou­lut­ta­mi­nen uu­del­le työ­maal­leen ku­va­taan hie­nos­te­le­mat­ta, pe­lot­ta­van to­del­li­sen ma­kui­ses­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on poltettu puhki, sävyjä on karsittu keltaista ja ruskeaa korostaen. Äänimaailma on ajettu paljolti keskikaiuttimeen, niin paljon hillitty ääniraidan kuuluukin olla. Raita on muilta osin myös hieman etäälle miksattu. Ekstroissa ei ole luvattua ”kulissien takana” -osuutta, ainoastaan traileri sekä kasa biografioita. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy