Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

The Doors - Deluxe 2 disc edition

The Doors 

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 135 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 97205EAN: 5051160243412

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

O­li­ver Sto­nen vuon­na 1991 oh­jaa­ma elo­ku­va ker­too The Door­sin ta­ri­naa yh­tyeen al­kuläh­teiltä as­ti 60-­lu­vun se­ka­vis­ta mer­keistä.

O­li­ver Sto­nen vuon­na 1991 oh­jaa­ma elo­ku­va ker­too The Door­sin ta­ri­naa yh­tyeen al­kuläh­teiltä as­ti 60-lu­vun se­ka­vis­ta mer­keistä. Ka­tu-us­kot­ta­vuut­ta Jim Mor­ri­so­ni­na hank­kii Val Kil­mer. Mor­ri­so­nin tyttöystävää Pa­me­la Cur­so­nia esittää Meg Ryan. Elo­ku­va pyr­ki­nee va­lot­ta­maan ar­tis­tin an­tau­mus­ta ja eten­kin tus­kaa tai­teen, mu­sii­kin täh­den. Kes­kei­senä tee­ma­na tuo­daan esil­le myös Mor­ri­so­nin pak­ko­miel­le kuo­le­maan.

Kuva, ääni & ekstrat

Ekstroissa keskinkertainen ohjaajan kommenttiraita, sarja poistetuja kohtauksia ohjaajan alustuksella, mainio dokumentti elokuvan synnystä ja sen kuvaamasta Morrisonista, hyvä dokumentti bändin taipaleesta ja interaktiivinen kartta tapahtumapaikoista. (MT/IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy