Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Anoppi on pahin

Monster-in-Law 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: FSFilmKuva:
Anamorfinen 2.32
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 200779EAN: 6438044054651

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FSFilm) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ai­na­kin Hol­lywoo­din mit­ta­pui­den mu­kaan it­senäistä tuo­tan­toa har­ras­ta­va New Li­ne Ci­ne­ma on­nis­tuu jäl­leen luo­maan puit­teet am­mat­ti­tai­toi­sel­le ko­me­dial­le, jo­ka kui­ten­kin koo­taan tu­tuis­ta ja kli­seitä hi­po­vis­ta ele­men­teistä.

Ai­na­kin Hol­lywoo­din mit­ta­pui­den mu­kaan it­senäistä tuo­tan­toa har­ras­ta­va New Li­ne Ci­ne­ma on­nis­tuu jäl­leen luo­maan puit­teet am­mat­ti­tai­toi­sel­le ko­me­dial­le, jo­ka kui­ten­kin koo­taan tu­tuis­ta ja kli­seitä hi­po­vis­ta ele­men­teistä. Upea poi­kaystävä saa­ti avio­mies ei tu­le yk­sin, vaan ano­pin ke­ra. Jen­ni­fer Lo­pez ja Ja­ne Fon­da he­ryttävät muu­ta­mat nau­rut. Van­ha la­dy pa­la­si 15 vuo­den tauon jäl­keen elo­ku­vaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ei näytä loistokkaalta, mutta toimii. Ääniraita on miksattu tyylikkäästi ja alkaa mehukkaasti Etta Jamesin 1960-luvun klassikolla ”Tell Mama”. Ekstroissa kommenttiraita, epäonnistuneita otoksia (5 min.), seitsemän poistettua kohtausta (12 min.), musiikkivideo, 8+6+12+6+5+6 min. dokumentit, kaksi tiiseriä ja traileri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy