Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Graduate

Miehuuskoe 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1967Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 76729EAN: 5050582789812

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Kuvat

Elokuvan tavaramerkkisommitelma, mutta samalla vain yksi esimerkki elokuvan virkeästä visuaalisesta ajatellusta
Elokuvan tavaramerkkisommitelma, mutta samalla vain yksi esimerkki elokuvan virkeästä visuaalisesta ajatellusta

Elokuva

Vas­ta­val­mis­tu­nut Dus­tin Hoff­man pa­laa ko­tiin ja jou­tuu oi­tis van­hem­man nai­sen vie­teltäväk­si.

Vas­ta­val­mis­tu­nut Dus­tin Hoff­man pa­laa ko­tiin ja jou­tuu oi­tis van­hem­man nai­sen (An­ne Banc­roft) vie­teltäväk­si. Het­ken hur­vit­te­lun jäl­keen nuo­ru­kai­nen kyp­syy ky­se­lyikään, eikä siinä lo­pul­ta au­ta kuin vaih­to sa­man tal­lin nuo­rem­paan mal­liin. Lu­ke­mat­to­mia ker­to­ja lai­nail­tu elo­ku­va on lu­nas­ta­nut paik­kan­sa elo­ku­va­his­to­rian merk­ki­paa­lu­na ja on yhä hie­no draa­ma­ko­me­dia, jo­ka löytää sen­saa­tio­naa­lis­ta ta­pah­tu­mis­taan myös reip­paas­ti huu­mo­ria. 40 vuo­den ta­kai­sen val­mis­tu­mis­vuo­den etu­na on myös ny­kye­lo­ku­via na­pa­kam­pi tem­po.

Kuva & ääni

Visuaalisesti virkeä kuva ei näytä HD:nä juurikaan yksityiskohtaisemmalta kuin aiempi DVD. Jälki on ilahduttavan levollista ja roska liki olematonta, mutta suurta harppausta aiempaan ei nähdä. Simon and Garfunkelin legendaarinen "Mrs. Robinson" on täysin erottamaton osa elokuvaa ja muutenkin Paul Simonin musiikkiraita tuo kerrontaan kaivattua lämpöä. Häviöttömästi pakattu stereoraita toistaa musiikin puhtaasti ja dialogin selkeästi.

Ekstrat

Ekstroissa hyvä making of -kooste (22 min.), katsaus elokuvasta aikaansa vasten (13 min.), kirjailija Charles Webbin erittäin mielenkiintoinen haastattelu (20 min.), kooste musiikista elokuvassa (8 min.), analyysi viettelykohtauksesta (8 min.), traileri ja prof. Thomas Koebnerin analyyttinen kommenttiraita, joka sortuu liikaan referointiin eikä osaa kertoa sisäpiirin tietoa elokuvan synnystä, mutta tarjoilee sinällään virkeästi ulkopuolisen havaintoja elokuvasta. Muiden Studio Canal Collection -julkaisujen tavoin elokuva on pakattu vihkosen kera kirjamaiseen pahvikoteloon. Sokerina pohjalla pikavalikko musiikkikappaleisiin. (IJ)
10/04/2011

Tekijät

Ohjaaja: Mike Nichols
Pääosissa: Dustin Hoffman Anne Bancroft Katharine Ross
Tarina: Calder Willingham Buck Henry (Charles Webbin romaanista)
Kuvaus: Robert Surtees

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy